2 Eén van de bekladde borden van Thomas Wellens.
rv Eén van de bekladde borden van Thomas Wellens.

Gemeenteraadslid Wellens (N-VA) dient klacht in nadat tientallen verkiezingsborden werden beklad

Gemeenteraadslid van Berlaar Thomas Wellens (31 jaar) heeft klacht ingediend bij de politie nadat zo goed als al zijn affiches in zijn thuisgemeente zijn beklad. 

Op een tiental locaties bracht een onbekende in de nacht van donderdag op vrijdag obscene woorden aan op de verkiezingsborden van Wellens. Het gaat om borden in onder andere de Pastorijstraat, Liersesteenweg, Molenlei, Gasbakstraat en Aarschotsebaan. “Blijkbaar had men het alleen op mijn verkiezingsborden gemunt. Borden van andere kandidaten die in de buurt stonden van die van mij, bleven onaangeroerd. Zeer persoonlijk dus”, reageert Wellens. “Het moet na 1 uur zijn gebeurd. Mensen die iets gezien hebben, mogen mij iets laten weten. Ik heb zelf geen idee van wie dit gedaan heeft. De politie is op de hoogte van de feiten. Morgenvroeg (zaterdag, red.) ga ik de affiches herstellen.” 

Wellens is in Berlaar fractieleider van meerderheidspartij N-VA. Op kieszondag staat hij op de 21ste plaats voor het Vlaams Parlement. 

2
rv

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Patrick De Bruyn

    wanneer gaat NVA hun verkiezingsborden weghalen als de posters eraf gewaaid zijn of wat

Lees meer