De trap van het gemeentehuis
rv De trap van het gemeentehuis

Historische trap gemeentehuis wordt opgeknapt

De historische buitentrap van het gemeentehuis wordt op maandag 20 en dinsdag 21 mei grondig gerenoveerd. Het gemeentehuis blijft tijdens de werken open. Bezoekers kunnen via het aangrenzende gebouw de gemeentelijke diensten bereiken. “De trap vraagt al enige tijd om een opknapbeurt”, verduidelijkt burgemeester Walter Horemans (CD&V). “De grote stukken van de trap worden door de aannemer weggenomen om de arduinen stenen elders te restaureren. De aannemer plaatst na de werken een tijdelijke, stevige constructie aan de trap, zodat iedereen vanaf woensdag 22 mei wel opnieuw via Markt 1 binnen kan. De stukken worden ondertussen gerestaureerd en worden voor de zomer teruggeplaatst.” 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lambertus Visser

    Een schande dat ze eerst de voetpaden verbeteren vooral omgeving montystraat en anderen daar spuit het water tussen u Rok /broekspijpen . Als het regent

Lees meer