JSA

Asfalteringswerken in verschillende straten

In verschillende straten in Berlare zijn vandaag asfalteringswerken van start gegaan. Het gaat om de Strijpwegel, Heisbroekstraat, Groenstraat, Warande, Waterleliestraat en de Bunderdreef tussen de Heidekasteeldreef en de Eikenlaan. De werken zouden drie dagen duren. 

Tijdens de asfalteringswerken wordt de hele straat afgesloten voor het verkeer. Na de werken blijft de straat nog afgesloten tot 7 uur ‘s ochtends om het asfalt voldoende te laten afkoelen. 

De bewoners van die straten moeten er rekening mee houden dat de opritten en de garages niet bereikbaar zijn gedurende de werken. De aannemer heeft niet alle bewoners op voorhand verwittigd met een brief, waarvoor de gemeente zich wil verontschuldigen. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer