Geert De Rycke

Beginnende bestuurder betrapt met snelheid van meer dan 130 kilometer per uur in bebouwde kom

De politiezone Berlare/Zele heeft donderdagavond een beginnende bestuurder uit het verkeer gehaald aan het Sint-Annaplein in Berlare. Kort daarvoor liet de jongeman snelheden optekenen tot meer dan 130 kilometer per uur in de bebouwde kom. Na contact met de Procureur des Konings werd zijn rijbewijs onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Na een verdere controle bleek dat de jongeman ook geen boorddocumenten kon voorleggen. Het voertuig werd dan ook in beslag genomen door de politie. De jongeman zal zich later ook nog in de rechtbank van Dendermonde moeten verantwoorden voor de feiten. 

Eerder die avond kon de politie ook al een bestuurder uit het verkeer halen die een dag daarvoor in politiezone Dendermonde een intrekking kreeg voor 15 dagen. Hij stuurde dus spijts verval. Zijn voertuig werd aan de klem gelegd en de bestuurder mocht te voet naar huis. Ook hij zal zich in de Dendermondse rechtbank moeten verantwoorden. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer