Voorbeeldfoto.
Annelin Marien Voorbeeldfoto.

OCMW Berlare voorziet slaatje als alternatief om thuis te bezorgen tijdens zomermaanden

De dienst maaltijden aan huis van het OCMW Berlare voorziet tijdens de zomer ook een slaatje bij de maaltijden die ze aan huis brengen. De klanten kunnen zelf kiezen of ze dit willen of niet. “Van maandag tot vrijdag brengen wij dagelijks verse maaltijden aan huis, tijdens de zomer kan er ook gekozen worden voor een slaatje”, zegt schepen voor OCMW Gunther Cooreman. 

“We hebben een menu voor een hele maand of een weeksuggestie voor onze klanten. Vanaf vandaag kunnen ze dus ook kiezen voor het slaatje als alternatief”, klinkt het. Het bedelen van de maaltijden richt zich vooral op zestigplussers en zorgbehoevende mensen uit de gemeente. Er worden per dag zo'n tachtigtal mensen bevoorraad. Ook in het weekend worden er maaltijden voorzien, deze worden vrijdag bereid en geleverd. “De prijs per maaltijd is afhankelijk van de gezinsinkomsten, maar voor een tijdelijke afname betaalt iedereen dezelfde prijs, namelijk 8,23 euro per maaltijd”, besluit Cooreman. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer