Geert De Rycke

Zaalvoetbalclub organiseert tal van activiteiten tijdens Overmeerse Smouterie

In Overmere staat dit weekend de jaarlijkse Smouterie op het programma. De kermis zorgt voor heel wat activiteiten en ook zaalvoetbalclub La Doce Overmere zorgt voor een resem activiteiten. Zo organiseren ze onder meer een ‘koetje kak’-wedstrijd. 

De koe wordt op de wei gelaten. “Iedereen heeft daarna de kans om een lotje te kopen om te raden waar de koe haar behoefte zal doen op de weide, die verdeeld is in verschillende delen", aldus voorzitter Steven D’haese. De club neemt de fakkel over van MVC Den Boerenkrijg. 

Naast de wedstrijd is er ook nog een pop-upbar aan de tuin van het gemeentehuis, waar je kan genieten van een verfrissend drankje. Tussendoor kunnen de jonge aanwezigen ook tussen 18 uur en 21 uur deelnemen aan de Smouter-Kabouterwedstrijd. Een animatie en spelletjesparcours verspreid over het Boerenkrijgpark. Om 21 uur is er een trekking en kan je een kinderfiets winnen. Er zullen ook pakketten met eten worden verloot. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer