Mysterieuze bossen

Met het project Mysterieuze bossen zet Bertem samen met de provincie Vlaams-Brabant onze bossen in de kijker. Ook in november kan u nog deelnemen aan enkele mysterieuze activiteiten.

Op 18 november kan iedereen om 20 uur naar het Jachtpaviljoen van het Bertembos voor een smaakmysterie. U ontrafelt er dan de geheimen van onze streekproducten tijdens een heerlijke degustatie. De plaatsen zijn beperkt, schrijf u dus snel in via info@hetstreekhuis.be


Op 3 november kan u deelnemen aan de mysterieuze vertelavond in de schuur van outdoorbedrijf The Shelter in Korbeek-Dijle. Laat u onderdompelen in mysterieuze verhalen. Gratis inschrijven op https://www.theshelter.be/mysterieuze-vertelavond-2017. Op 26 november is er een herfstwandeling in het Eikenbos in Bertem. Om 14 uur vertrekt de wandeling onder leiding van Germaine Heeren aan het bollenpark op de Bosstraat in Bertem. Tegen 17 uur zijn ze terug. Inschrijven: www.vhm.be/kalender.html.


Bij B&B Bertem Natuur vinden de toeristen een mysterieuze schatkist die hen op weg zet met een aangepaste schatkaart in de bossen van Bertem. Meer info: www.bertem.be/mysterieuzebossen of www.toerismevlaamsbrabant.be/bos (ADPW)

Lees meer