De zes Pajotse gemeenten slaan de handen in mekaar bij de wandelzoektocht 'Schatten van Vlieg'.
Mozkito De zes Pajotse gemeenten slaan de handen in mekaar bij de wandelzoektocht 'Schatten van Vlieg'.

Pajotse gemeenten houden opnieuw zomerwandelzoektocht 'Schatten van Vliegen': "Ideale uitstap voor de hele familie”

De zes Pajotse gemeenten hebben de vierde editie van de zomerwandelzoektocht ‘Schatten van Vliegen’ voorgesteld. In iedere gemeente werd een tocht uitgestippeld, waarbij kinderen op zoek moeten gaan naar een schat.

Gooik, Herne, Galmaarden, Lennik, Bever en Pepingen slaan de handen in mekaar voor de wandelzoektocht ‘Schatten van Vliegen’. Dit jaar staat de wandeling in het teken van het thema ‘Smaken’. “Deelnemers krijgen verschillende opdrachten, die ze moeten oplossen”, vertelt Katrien Scheppers van de Pepingse jeugddienst. “Als ze een opdracht afwerken, krijgen ze een nummer. Aan het einde van de tocht ligt er een schat, die ze kunnen openen met de cijfers die onderweg gevonden zijn.”

Deelnameboek

Het deelnameboekje en stempelkaart is verkrijgbaar in elke gemeente en op de gemeentelijke websites. Vanaf 1 juli kan iedereen de wandeling doen. ‘Schatten van Vliegen’ loopt tot en met 31 augustus. Wie de opdrachten tot een goed einde bracht, kan met zijn kaart naar het gemeentehuis voor een cadeau.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer