6
Kristof Pieters

‘Ghostbusters’ waken over veiligheid Wollewei

Op Leefschool De Wollewei in Haasdonk vierden ze met ‘Wolleween’ een eigen versie van Halloween. Elk jaar wordt er rond een ander thema gewerkt. Zo kwamen Roald Dahl, Harry Potter en Heksje Lotje al aan bod. Dit jaar werd er gekozen voor ‘Ghostbusters’.

Samen met ouders werden er allerlei workshops voor de kinderen bedacht, en enkele creatieve papa’s maakten zelfs een heuse Ghostbusters-bus als photobooth. Voor de sportievelingen was er een tornooi ‘spookbal’. Wie liever creatief aan de slag ging, kon spokenvangers knutselen en een eigen Ghostbusters pak versieren.

Lekkerbekken konden dan weer een ‘suikerspinspook’ maken. Enkele mama’s en oma’s bakten ‘spooktaarten’ en andere lekkernijen om te verkopen. Ook verschillende oud-leerlingen en hun ouders kwamen nog eens op bezoek en genoten van die gezellige Wolleweensfeer.

6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer