Kristof Pieters

60 teams voor 24ste Waaslandhavenvoetbaltornooi

Samen sporten is niet alleen gezond, maar bevordert ook de groepsgeest. De bedrijven in de Waaslandhaven beseffen dit als geen ander. 60 teams staan zaterdag 11 mei aan de aftrap van het 24ste Waaslandhaventornooi.

Zaterdag 11 mei organiseren KSK Kallo en Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO), met de steun van Bedrijfssport Waasland, het 24ste Waaslandhavenvoetbaltornooi op de terreinen aan de Kapeldijkstraat in Kallo. Met 60 ingeschreven ploegen is het tornooi voor het eerst helemaal volzet.

55 herenploegen en 5 damesploegen van meer dan 25 bedrijven uit de Waaslandhaven strijden onderling tijdens wedstrijden van 15 minuten voor een finaleplaats in hun respectieve categorieën. De poulewedstrijden vinden plaats vanaf 9 uur ’s morgens en de finale is gepland om 18.30 uur. Daarna volgt de prijsuitreiking.

Iedereen is welkom om te komen supporteren.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer