google

Asfalteringswerken in Kruisstraat en Gravendreef

De gemeente Beveren laat vanaf donderdag 31 oktober asfalteringswerken uitvoeren in de Gravendreef en de Kruisstraat. Hierdoor zullen beide straten enkele dagen afgesloten zijn voor verkeer.

In de Kruisstraat wordt gewerkt van aan de Ploegstraat tot aan de trage weg langs het spoor Westakkers. De werken gaan door op donderdag 31 oktober en maandag 4 november. Op deze twee dagen zal doorgaand verkeer langs de Kruisstraat niet mogelijk zijn. Het verkeer wordt omgeleid langs de Stuurstraat en Zandstraat. Bewoners van de Ploegstraat en het Rollemansstraatje kunnen hun woning bereiken langs de N70.

Gravendreef 

Op donderdag 31 oktober en maandag 4 november worden ook asfalteringswerken uitgevoerd in de Gravendreef van aan de brandweerkazerne tot aan het Stationsplein. Ook hier zal de straat twee dagen afgesloten zijn voor het verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen door langs het vrijliggend fietspad.

De bewoners van de Cortewallewijk zullen op deze twee dagen de omleiding moeten volgen langs de Stationsstraat, Hof ter Wellelaan en Bosdamlaan.

De bewoners van de Moretusstraat en Gravendreef kunnen tijdens de freeswerken op donderdag 31 oktober hun woning nog bereiken met de auto.

Tijdens de asfalteringswerken op maandag 4 november is dit echter niet mogelijk. Ze moeten hun auto buiten de werfzone plaatsen (bijvoorbeeld op parking Gravenplein of Boerenmarkt). De paaltjes in de Baljuwstraat worden verwijderd zodat bewoners van deze straat weg kunnen langs de Cortewalledreef. Op 1, 2 en 3 november is de Gravendreef open voor verkeer.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Opgenhaffen

    Ze zouden beter het fietspad in de Gravendreef eens vernieuwen.

Lees meer