BELGA

Deliveroo gaat van start in Beveren

Deliveroo breidt uit in België en wordt actief in 23 nieuwe gemeenten, waaronder ook Beveren.

De maaltijdleverancier Deliveroo was al actief in elf steden, maar gaat nu fors uitbreiden in ons land. In 23 nieuwe gemeenten gaat de internetdienst van start. De nieuwe Vlaamse gemeenten zijn Beveren, Knokke, Blankenberge, De Haan, Brasschaat, Lier, Zaventem, Grimbergen, Diegem, Vilvoorde en Sint-Pieters-Leeuw.
In grotere steden zet Deliveroo fiets- of scooterkoeriers in die maaltijden bij klanten aan huis bezorgen. De maaltijden, die afkomstig zijn van een reeks aangesloten partnerrestaurants, kunnen online worden besteld. In de nieuwe, kleinere steden moeten restaurants zelf de levering verzorgen. 

Intussen werken al 285 Belgische restaurants samen met Deliveroo. Het hoopt dat aantal tegen eind dit jaar op te drijven naar 500. In Sint-Niklaas is Deliveroo nog niet actief, wél de Nederlandse concurrent Takeaway.com. Ook daar kunnen restaurants hun maaltijden alleen adverteren op de platformen van het e-commercebedrijf. Ze moeten zelf voor koeriers instaan.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer