2 Het Fijn Keukentje is voor Daisy een eerbetoon aan haar verongelukte broer Tom. Diens foto kreeg een prominent plaatsje in de zaak.
Kristof Pieters Het Fijn Keukentje is voor Daisy een eerbetoon aan haar verongelukte broer Tom. Diens foto kreeg een prominent plaatsje in de zaak.

Exclusief voor abonnees

Exact 1 jaar na dood chef Tom Van den Broeck zet zus Daisy zijn droom verder en opent ze eigen restaurant: “Niet wachten tot het te laat is, dat heeft dit drama mij geleerd”

In de Vrasenestraat heeft restaurant Het Fijn Keukentje de deuren geopend. Daisy Van den Broeck (30) staat zowel in de zaal als achter het fornuis en kan 20 couverts zetten. Ze zet hiermee de droom verder van haar broer Tom die exact één jaar geleden om het leven kwam bij een verkeersongeval. “Ik besefte toen dat ik geen jaren meer moest wachten. Het leven kan zo voorbij zijn en soms moet je gewoon je kans wagen.”

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer