Het Herfstshoppingweekend werd door de handelaars in een nieuw kleedje gestoken
Kristof Pieters Het Herfstshoppingweekend werd door de handelaars in een nieuw kleedje gestoken

Influencers kiezen modellen voor modeshow

De handelaars uit Beveren hebben het Herfstshoppingweekend in een volledig nieuw kleedje gestoken. Geen rode loper meer doorheen het winkelcentrum waarop amateurmodellen de nieuwste collectie showen, maar wel een professionele modeshow op de Grote Markt die gepresenteerd zal worden door de bekende fashionista Eline De Munck, geboren en getogen in Beveren.

In de modeshow zullen ook enkele bekende ‘influencers’ meelopen zoals Jill De Greef (Pink Ambition op Vijf) en Loore Van Opstal. De modeshow vindt plaats op de Grote Markt op zondagmiddag 23 september om 14.30 uur. Op zaterdag 22 september zijn er ook twee ‘influencers’ te gast. Matti Verbeeck en Nanja Massy zullen dan gratis advies geven voor een totale make-over. Ze kiezen tegelijk enkele winnaars die mee over de catwalk mogen lopen op zondag. De kersverse modellen worden hiervoor beloond met een shoppingbudget.

In de winkelstraten staan er ook nog vier podia waarop verschillende bands komen spelen, van kleinkunst tot pop. Ook de plaatselijke dansgroepen Des Dance en Castart zijn van de partij. Alle winkels zullen zondag open zijn van 13.30 tot 18 uur. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer