Jens De Wael
rv Jens De Wael

Jens De Wael wordt fractievoorzitter bij N-VA

Tijdens de bestuursvergadering van N-VA Beveren werd Jens De Wael verkozen als fractievoorzitter van de nieuwe gemeenteraadsfractie. Hij zal dit vanaf 2020 ook combineren met het voorzitterschap van de afvalintercommunale Ibogem.

De Wael is sinds 2002 actief in de politiek. Binnen zijn partij heeft hij heel wat functies uitgeoefend. Momenteel is hij nog actief als voorzitter van het arrondissement Waas. Hij begint nu aan zijn tweede termijn in de Beverse gemeenteraad. De afgelopen zes jaar was hij voorzitter van de raad. “Niet altijd een eenvoudige opdracht, maar een taak die ik met passie heb volbracht”, reageert hij. “Dit mandaat uitvoeren was een eer en ik ben tevreden dat ik deze kans heb gekregen. Ik kijk nu uit naar een nieuwe uitdaging als voorzitter van de N-VA fractie. Met tien gedreven raadsleden zullen we actief en constructief meewerken aan het Beverse beleid.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer