2 Freddy Tilleman trakteerde woensdag alle marktbezoekers op een drankje.
Kristof Pieters Freddy Tilleman trakteerde woensdag alle marktbezoekers op een drankje.

Marktkramer Freddy Tilleman toost op jubileum met alle klanten

Freddy Tilleman heeft woensdag zijn jubileum gevierd op de wekelijkse markt in Haasdonk. De marktkramer is 40 jaar actief en viert tegelijk de 20ste verjaardag van zijn standplaats in Haasdonk. “En daar bovenop is het vandaag ook nog eens mijn verjaardag”, lacht hij. 

“Genoeg reden dus om alle bezoekers te trakteren op een drankje.” Het was vandaag een kleine stormloop op het groente- en fruitkraam van Freddy. Alle vaste klanten hadden vooraf dan ook een uitnodiging gekregen om te komen meevieren. Freddy had samen met zijn vriendin, zoon en schoondochter, die meewerken in het kraam, ook 2000 folders uitgedeeld in het dorp. De bezoekers konden kiezen uit koffie, frisdrank of een glaasje wijn. Freddy mocht woensdag 59 kaarsjes uitblazen. Aan stoppen denkt hij echter nog lang niet. “Het is een zwaar bestaan maar zolang de gezondheid het toelaat, doe ik verder. En bovendien is met mijn zoon de opvolging verzekerd.”

2
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer