Bij Meilsen Koers is er opnieuw een fristi-run voor de kleinsten.
Kristof Pieters Bij Meilsen Koers is er opnieuw een fristi-run voor de kleinsten.

N70 dit weekend terug open door Meilsen Kermis

Omwille van de kermisactiviteiten in het centrum van Melsele tijdens het weekend van 31 augustus en 1 september is er op de N70 terug verkeer in beide richtingen mogelijk.

De omleiding richting Antwerpen via de Schoolstraat, Kalishoekstraat en Burggravenstraat wordt daarom van vrijdag 18 uur tot maandag 7 uur tijdelijk opgeheven.

Zaterdag wordt de kermis om 11 uur afgetrapt met het Breughelfeest van Gym Waasland op de speelplaats van BS De Toren. In de Kalishoekstraat loopt van 13.30 tot 17 uur de veekeuring. Vanaf 14 uur is er in het park van Lacave ‘Meilsen Opgetalloord’. Blikvanger is dit jaar het ‘crosken op nen bureaustoel’. In het parkje wordt ook uitgemaakt wie ‘de beste toert’ van Melsele bakt. Vanaf 16.30 uur is er ook nog Meilsen Koers. De avond wordt afgesloten met G. Moonskin op Bal Populair.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer