ANP

Sinterklaas trekt met koets door winkelcentrum

Op zaterdag 30 november is het weer zover. Dan zetten alle kinderen in Beveren hun beste beentje voor want Sinterklaas komt langs in het winkelcentrum. Om 13 uur arriveert hij op de Grote Markt in Beveren, vanwaar hij en zijn entourage met paard en koets door de winkelstraten trekt.

Daarna worden de Sint en zijn pieten verwelkomd in Warande Shopping. De kleinsten die zelf graag ambitie hebben om ook Zwarte Piet te worden kunnen vanaf 14 uur terecht in de Pietenschool. Na afloop krijgen ze een heus Pietendiploma en kunnen ze uiteraard met de goedheiligman op de foto gaan.

Het is ook meteen de perfecte kans om een zelfgemaakte tekening af te geven. De Sint en zijn Pieten hebben een cadeautje en lekkers mee voor alle brave kindjes.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer