5
Kristof Pieters

VIDEO. Opnieuw crash na achtervolging: jongeren belanden met auto tegen gevel

Twee jongeren zijn met een Mini Cooper tegen de gevel van een woning gecrasht na een politieachtervolging in Melsele. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Grote Baan (N70) en de IJzerstraat. Het huis is onbewoonbaar verklaard. De auto zou twee dagen geleden gestolen zijn.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk, maar de achtervolging startte in het Pareinpark. Twee jongeren aan boord van een Mini Cooper sloegen op de vlucht voor de politie. Amper een kilometer verder liep het al fout. De chauffeur verloor de controle over het stuur en de auto knalde te pletter tegen de gevel van een woning.

Opgepakt

De twee inzittenden sloegen te voet op de vlucht maar konden in de buurt gevat worden door de politie. Ze werden meteen ingerekend en meegenomen voor verhoor. De auto zou twee dagen geleden gestolen zijn en stond geseind.

De schade aan de woning is aanzienlijk. De voorgevel is volledig gescheurd en instabiel. Het huis werd na inspectie door de brandweer onbewoonbaar verklaard. De bewoonster was op het moment van het ongeval aanwezig. Ze kwam er met de schrik vanaf.

Tweede crash na achtervolging

Het is al de tweede crash met een politieachtervolging op nog geen 24 uur tijd. Dinsdagavond knalde ook al een auto te pletter op de E17 op de grens van Melsele en Kruibeke. Ook die chauffeur was op de vlucht voor de politie.

5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eric Meyers

    Hoog tijd voor zeer zware straffen bij vluchtmisdrijven , met paar honderd eur boete en een straf met uitstel zal je niemand afschrikken laat staan zijn gedrag aanpassen .

  • filip deblaere

    Tijdens het communistisch bewind waren de SKODA autofabrieken bevolkt met gevangenen die hun straf moesten afwerken. Iedere veroordeelde die zijn boete of schade niet kan of wil terugbetalen zou bij ons in zo een fabriek vuil werk moeten verrichten totdat zij al het geld verdiend heeft om de slachtoffers terug te betalen. ( Dit is het systeem dat PVDA - PTB moet liggen )

Lees meer