VIDEO. Vrachtwagen met vinyl dondert in gracht naast E34, chauffeur gewond

Op de E34 in Vrasene is vrijdagavond een vrachtwagen in de gracht beland. De lading vinyltapijt kwam op de parallelweg naast de snelweg terecht. De chauffeur werd gewond afgevoerd.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17.30 uur in de rijrichting Zelzate. De chauffeur van een Poolse trekker met Finse oplegger week om ongekende reden plots af van zijn rijstrook. De vrachtwagen belandde met een grote klap enkele meters lager in de gracht naast de snelweg. De lading, bestaande uit rollen en tegels vinyltapijt, werd deels uit de laadruimte van de vrachtwagen geslingerd en kwam op de parallelweg terecht. De chauffeur kon nog op eigen kracht uit de verhakkelde cabine klauteren maar liep wel zware verwondingen op. Hij werd naar het AZ-Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht. Het verkeer op de E34 richting Knokke ondervond tijdelijk hinder, maar die was vrij snel opgelost. De vrachtwagen zal pas vanavond getakeld worden. De parallelweg blijft tot die tijd afgesloten. Omdat een groot deel van de lading met de hand overgeladen zal moeten worden, kan dat wel heel wat tijd in beslag nemen.

5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters
5
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer