8 Vanaf de zon doorbrak, verscheen ook het volk op het foodtruckfestival.
Kristof Pieters Vanaf de zon doorbrak, verscheen ook het volk op het foodtruckfestival.

Weergoden spelen foodtruckfestival parten maar zon zorgt alsnog voor geslaagde afsluiter

Het foodtruckfestival Chefs on Wheels had het voorbije weekend te kampen met het slechte weer maar zondag zorgde een zonnige middag toch nog voor een geslaagde afsluiter.

Het Foodtruckfestival was dit jaar aan zijn vierde editie toe. Organisator Chefs on Wheels uit Hasselt verzamelde een twintigtal foodtrucks rond zich die een brede waaier aan wereldgerechten aanboden. “Zowel vrijdag als zaterdag was het jammer genoeg iets te koud en hadden we af te rekenen met regenbuien”, zegt organisator Rikky Brebels. “Zondagmiddag keerde het tij gelukkig en brak na de middag de zon door. In een mum van tijd was het hier een drukte. Het is natuurlijk een openluchtevenement en dat staat of valt met het weer. Gelukkig hebben we toch nog een mooie afsluiter gehad.”

Bij de standhouders was er ook een foodtruck van Levensloop. Daar werd het Vechtersbier aan de man gebracht. Jan Blommaert, bezieler van het bier, verloor recent de strijd tegen kanker maar zijn echtgenote en de ploeg van Levensloop zetten zijn werk verder en verkopen het bier ten voordele van de Stichting tegen Kanker.

Dit jaar werd er ook samengewerkt met oldtimerclub Vintage Waasland. Die liet een aantal fraaie oldtimers aanrukken op de parking van de markt. De wagens hadden heel wat bekijks.

8
Kristof Pieters
8
Kristof Pieters
8
Kristof Pieters
8
Kristof Pieters
8
Kristof Pieters
8
Kristof Pieters
8
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer