2 Myriam ‘moeke’ Goris overleed eind januari na een strijd tegen kanker. Kleinkinderen Fien (14) en Hugo (5) ondernemen nu een fietstocht om haar te herdenken en geld in te zamelen voor Kom Op Tegen Kanker.
RV Myriam ‘moeke’ Goris overleed eind januari na een strijd tegen kanker. Kleinkinderen Fien (14) en Hugo (5) ondernemen nu een fietstocht om haar te herdenken en geld in te zamelen voor Kom Op Tegen Kanker.

Exclusief voor abonnees

Kleinkinderen van Myriam (67) herdenken hun ‘moeke’ met vijfdaagse fietstocht ten voordele van KOTK: “Doel van Hugo (5) is de helft van de afstand”

Het gezin van Bieke Baetens (42) staat voor een emotionele en sportieve uitdaging. Zondag beginnen ze aan een vijfdaagse fietstocht van Leuven naar Nieuwpoort, de lievelingsplek van Myriam ‘moeke’ Goris (67) die op 31 januari overleed nadat ze het gevecht tegen longkanker verloor. “Team Moeke bestaat uit mezelf, Fien (14) en Hugo (5). Fien en ik gaan voor de hele rit maar Hugo’s doel is de helft. De opbrengst van onze tocht gaat naar Kom Op Tegen Kanker”, vertelt Bieke.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer