Mich Walschaerts.
Thomas Dhanens Mich Walschaerts.

Mich Walschaerts komt naar De Borre

Nekka-Nacht bestaat 25 jaar. Op hun vraag bijt Mich Walschaerts (Kommil Foo) zich vast in straffe Nederlandstalige songs. Mich zal de ziel uit z’n lijf zingen. Met alle respect voor het origineel, maar met persoonlijke toets. 

Zo’n slordige dertig jaar al speelt Mich Walschaerts bij Kommil Foo, nu bijt hij zich vast in andermans werk. De strafste Nederlandstalige songs. Niet de grote hits, maar eerder de onontgonnen parels. Eigenzinnig en weerbarstig. Mich doet wat hij het liefst doet: de ziel uit z’n lijf zingen. Met alle respect voor het origineel maar op geheel eigen onnavolgbare wijze.

Hij doet dit gedragen door de muzikanten uit zijn dromen: Wouter Berlaen op zang en bas, Senne Guns op zang en toetsen, Bruno de Groote op gitaar en Cesar Janssens op drums. De avond vindt vanavond plaats om 20 uur in de theaterzaal De Borre in Bierbeek. De prijs varieert van 19 tot 21 euro.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer