2 Trainingsmakkers Felix De Groef en Tom Verhaegen
Jo Groenevinger/RV Trainingsmakkers Felix De Groef en Tom Verhaegen
2 Wielrenner Tom Verhaegen uit Haasrode onderuit op training, veroorzaker ongeval pleegt vluchtmisdrijf. Onder andere helm is naar de vaantjes.
Patrick Vertommen Wielrenner Tom Verhaegen uit Haasrode onderuit op training, veroorzaker ongeval pleegt vluchtmisdrijf. Onder andere helm is naar de vaantjes.

Trainingspartners aangereden tijdens rit, bestuurder vlucht weg

Wielrenner Tom Verhaegen (22) uit Haasrode werd donderdag in de vooravond het slachtoffer van een verkeersongeval met vluchtmisdrijf in Korbeek-Lo. De renner reed op training om iets na 16 uur op de Oudebaan in Korbeek-Lo. Een wagen maakte een onaangekondigd manoeuvre waardoor de renner ten val kwam. 

“Mijn trainingspartner Felix De Groef moest uitwijken door dit manoeuvre, waardoor ik ten val kwam. Hij raakte me, maar kwam zelf net niet ten val”, herinnert de wielrenner zich.

Zijn helm brak door de klap doormidden en hij kwam er voorts met de schrik, een gekneusde rug, een whiplash en wat schrammen vanaf. Zijn gsm is stuk en zijn fiets liep schrammen op. De chauffeur van de zwarte bestelwagen in kwestie ging er na het voorval vandoor. Getuigen mogen zich altijd melden bij Verhaegen op www.facebook.com/tom.verhaegen.96 Verhaegen. Ondanks deze valpartij zat hij dit weekend alweer op de fiets.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • willy eeckhout

    Als ze de bestuurder vinden, van de auto een pakje maken van 1*1*1m3,en levenslang rijverbod voor de chauffeur, punt!

Lees meer