Naar aanleiding van de brand in het toekomstige asielcentrum in Bilzen, bracht Vlaams minister van Samenleven en Binnenlands Bestuur Bart Somers een werkbezoek bij burgemeester Johan Sauwens
Mine Dalemans Naar aanleiding van de brand in het toekomstige asielcentrum in Bilzen, bracht Vlaams minister van Samenleven en Binnenlands Bestuur Bart Somers een werkbezoek bij burgemeester Johan Sauwens

Exclusief voor abonnees

“Extreemrechtse fanatici óf simpele ziel die zich liet opjutten”: brandonderzoek asielcentrum volgt twee pistes

Het onderzoek naar de brandstichting bij het asielcentrum in Bilzen focust zich vooral op twee pistes: een link met extreemrechtse fanatici, of een ‘simpele ziel’ uit Grote-Spouwen die zich liet opjutten. “Er zijn nog geen verdachten gevat, maar we houden figuren in de gaten”, zegt de politie. Insinuaties dat de eigenaar het pand zélf in brand stak uit financieel gewin, wordt van tafel geveegd.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Willy Mertens

    Degene die de eigenares kent mag het zijne er wel van denken ( het is geen heilige ) .

  • Rik Hofman

    het parket is al zo gekleurd in zijn mening. Heeft dat parket al de pissers op de tent van Anuna gevat, of zaten ze er daar ook naast.

Lees meer