Toon Royackers

Bestuurder heeft excuus voor roekeloos rijgedrag: “Mijn hamburger wordt koud”

De lokale politie heeft zaterdagavond een roekeloze bestuurder opgemerkt op de Tongersestraat in Bilzen. De man haalde hoge snelheden en gebruikte zijn richtingaanwijzers niet.

Ter hoogte van de Hasseltsestraat kon de politie hem aan de kant zetten. De 24-jarige bestuurder uit Schoonbeek gaf toe erg gehaast te zijn, omdat hij niet wou dat zijn pas gekochte hamburger koud zou worden. Vorig jaar was dezelfde man al een keer aan de kant gezet wegens onverantwoord rijgedrag. De bestuurder legde bovendien een positieve speekseltest af voor het gebruik van marihuana en cocaïne. Daardoor werd zijn rijbewijs onmiddellijk voor vijftien dagen ingetrokken. Omdat hij geen geldige verzekering voor zijn auto kon voorleggen, werd de wagen getakeld op vermoeden van niet-verzekering. De man zal zich binnenkort nog mogen verantwoorden voor de politierechter.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer