8
Photo News

IN BEELD: Leandro Trossard stapt in het huwelijksbootje

KRC Genk-aanvoerder Leandro Trossard stapt vandaag in het huwelijksbootje met zijn partner Laura Hilven. De 24-jarige kampioenen maker gaf in een stijlvol grijs kostuum om 11 uur het ja-woord aan zijn 26-jarige vriendin. Het huwelijk is wellicht ook een soort van afscheid, aangezien de aanvoerder volgend jaar wellicht in bij Brighton voetbalt.

Het koppel maakte vorig jaar in juni bekend dat hij haar ten huwelijk had gevraagd. “She said ‘yes’”, liet de voetballer weten op zijn Instagram-account. “Ik kan me het leven niet voorstellen met iemand anders dan jou”, reageerde Laura op haar pagina, met een bijhorende foto van Leandro op zijn knie. Een jaar later is de grote dag eindelijk aangebroken voor de twee. Om 11 uur deden ze elkaars trouwring om de vinger in het gemeentehuis van Opglabbeek (Oudsbergen), waar het Genks koppel inmiddels woonachtig is. Ook zoontje Thiago, inmiddels twee jaar, was uiteraard van de partij, net als heel wat leden van de grote Genk-familie.

Bewogen dagen

De laatste dagen van het koppel als ongetrouwd stel gingen niet onopgemerkt voorbij. Leandro ging op reis met een tiental vrienden en organiseerde op het veld van tweedeprovincialer Stokkem VV een zogenaamd ‘Schijt je rijk-spel’ om de reis te betalen. Eerder verkocht de jolige bende ook al eens lotjes, waarvan een deel van de opbrengst (1.200 euro) aan begeleidingscentrum Ter Heide uit Hoepertingen werd gestort. Laura ging met haar vriendinnen naar Ibiza, waar ze naar eigen zeggen een bijna-doodervaring beleefde toen haar bootje afstevende op een vrachtschip. Gelukkig kwam alles uiteindelijk goed.

En nu transfer?

Gisteren nog passeerde de bruidegom bij kapsalon Koban in Hasselt voor een frisse haarsnit. Vandaag vieren de twee nog een hele dag feest. Na de trouw is het volgende op de agenda van de Genk-aanvoerder wellicht het finaliseren van zijn transfer. Racing Genk en de Engelse eersteklasser Brighton & Hove Albion hebben een akkoord bereikt over een transfer van de 24-jarige Limburger. Prijskaartje: 20 miljoen euro. Er is wel nog geen akkoord tussen speler en club, maar de transfer zou wel eerstdaags afgerond worden.

8
Photo News
8
Photo News
8
Photo News
8
Photo News
8
Photo News
8
Photo News
8
Photo News

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • phil grey

    hij weet nog niks van de wereld en trouwt! ezel, gebruik je verstand en kies voor het voetbal.

  • Lucas Vissers

    Goed gekozen meiske !

Lees meer