Het nieuwe gezelschap van Down the road
VRT Het nieuwe gezelschap van Down the road

Zutendaalse Brenda (27) in derde seizoen ‘Down the road’

Dieter Coppens stapte dinsdag samen met zes enthousiaste reisgezellen het vliegtuig op voor het derde seizoen van ‘Down the road’. Bij de deelnemers ook de 27-jarige Brenda Paulissen uit Zutendaal.

Coppens stuurde zelf een foto van zijn nieuwe gezelschap de wereld in. Na twee succesvolle seizoenen was eerder al bekend dat Down the road een jaar langer op één te zien zou zijn. “Heerlijk, een nieuwe reis met zes nieuwe vrienden”, zegt Dieter. ‘Ik voel me bevoorrecht, net zoals de hele crew trouwens, om met deze groep te vertrekken. We staan letterlijk soms met open mond en vol bewondering te kijken hoe ze bepaalde dingen aanpakken. Al ben ik lichtjes zenuwachtig: zes nieuwe persoonlijkheden, gaat het klikken? Dit avontuur is zoveel meer dan een tv-programma, ik ben er zeker van dat dit weer één grote ontdekkingsreis zal worden!”

Van Madrid naar Marrakech

Het gezelschap trekt naar Spanje en Marokko, waar ze een tocht maken van het zonnige Madrid naar het prachtige Marrakech. En ook het Atlasgebergte en de Agafay-woestijn staan op het programma. De groep kent elkaar niet op voorhand, maar vertrekt met veel enthousiasme samen en kan hopelijk terugkeren naar huis met nieuwe vriendschappen en mooie herinneringen. ‘Down the road’ is ten vroegste volgend jaar te zien op Eén.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer