Het gerechtsgebouw in Brugge.
JHM Het gerechtsgebouw in Brugge.

Dertiger in de cel omdat hij vriendin zou hebben proberen wurgen

Een dertiger uit Blankenberge zit in de cel op verdenking van poging tot doodslag op zijn vriendin. De man zou de vrouw vorige week tijdens een ruzie hebben proberen wurgen.

Het koppel dertigers kreeg het woensdag aan de stok met elkaar. De situatie liep zodanig uit de hand, dat T.G. zijn vriendin naar de keel vloog. Op basis van de verschillende verklaringen gaat het gerecht er vanuit dat hij de vrouw probeerde te wurgen. Het slachtoffer verweerde zich met een mes en minimaliseerde de wurgpoging. Toch sloeg de politie T.G. in de boeien. Hij werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot doodslag en verscheen dinsdagmorgen een eerste keer voor de Brugse raadkamer. Die verlengde zijn aanhouding met een maand. De verdediging gaat wellicht niet in beroep tegen die beslissing.  

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer