Omlegging
Koen Moreau Omlegging

Enkele weken hinder in de Weststraat door rioleringswerken: deze maatregelen zijn van kracht

Vanaf maandag 7 januari 2019 tot vrijdag 8 februari zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Weststraat, gelegen tussen Van Maerlantstraat en Langestraat (kruispunten met deze straten blijven open) wegens uitvoeren van rioleringswerken. Er zijn diverse omleidingen en wijzigingen. 

Voor bewoners en handelaars zijn er verschillende verkeerswijzigingen van toepassing. Zo zal het kruispunt van de Weststraat, Molenstraat en Generaal Lemanstraat volledig afgesloten worden. De garages in de Weststraat, tussen kruispunt Van Maerlantstraat en Molenstraat zullen nog tijdelijk te bereiken zijn buiten de werkuren en er wordt tweerichtingsverkeer ingevoerd. Er zal een parkeerverbod gelden. In de Molenstraat, gelegen tussen Kerkstraat en Weststraat, wordt tweerichtingsverkeer ingevoerd voor plaatselijk verkeer en levering bij handelszaken. Ook hier wordt een parkeerverbod ingevoerd. Verder zijn er nog deze maatregelen: 

- Luikstraat, gelegen tussen Van Maerlantstraat en Generaal Lemanstraat : Hier wordt voor plaatselijk verkeer + werfverkeer tweerichtingsverkeer ingevoerd. Er wordt een parkeerverbod ingevoerd van maandag tot vrijdag. 

- Generaal Lemanstraat, gelegen tussen Molenstraat en Luikstraat : Parkeerverbod wordt ingevoerd om de werfzone vlot te kunnen bereiken. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer