De klant maakte zelf de rekening op de stoffen servetten.
rv De klant maakte zelf de rekening op de stoffen servetten.

Klant telt rekening uit op dure nieuwe servetten: “Nog nooit meegemaakt!”

Opmerkelijk tafereel in restaurant Ten Doele in Blankenberge afgelopen zaterdag: een klant maakte een gesplitste rekening op één van de spiksplinternieuwe servetten van de zaak.

Het gaat om witte, stoffen servetten van het merk De Witte Lietaer. “Helemaal nieuw en dus een accessoire waar we wel trots op zijn", zegt Mieke Govaert, die het opmerkelijke tafereel op Facebook plaatste. “Ik heb de dame aangesproken op de manier waarop ze op onze mooie servetten heeft geschreven. Het is iets om in te kaderen. Ik heb nooit eerder zoiets meegemaakt.”

77 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kevin Dockx

    Ipv gewoon de rekening te delen, het scheelt hem amper een paar euro per persoon. Dikke vriendinnen zullen het precies ni geweest zijn

  • Mario Van Rymenant

    Waarschijnlijk stond er in het groot in het menu: 1 tafel = 1 rekening en 5 personen is max. 3 verschillende gerechten...

Lees meer