5 Lotte Vanwezemael
VTM Lotte Vanwezemael

Exclusief voor abonnees

‘Nét niet de slimste mens’ Lotte Vanwezemael: “Mijn vriend jaloers? Hij weet dat ik 's avonds bij hem in bed kruip”

We kunnen op zijn minst stellen dat Lotte Vanwezemael er een bewogen jaar op heeft zitten. De 27-jarige vrouw uit Bocholt werd nét niet de slimste mens in de tv-quiz van Erik Van Looy, maar ze was wél een van de interessantste kandidaten. Als seksuologe op MNM maakte ze furore met advies over dickpics en vibrators. Wij blikken vooruit op haar favoriete feestdag, Kerstmis, en willen weten hoe die zonder ergerlijke vragen voor vrijgezellen kan verlopen. “Al ging het bij mij steevast andersom”, lacht Seksuolotte. “‘Heb je nu weer een ander lief bij’, was jarenlang de slagzin.”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gerrit Mangé

    Een zeer mooie vrouw en nog intelligent erbovenop, haar vriendje zou beter snel een ring om haar vinger doen voordat iemand anders het doet. Ik zou in ieder geval niet twijfelen, en jaloers zijn, ja natuurlijk dat is normaal en je zou voor minder.

  • louis van hoeylandt

    mooie vrouw en zeker niet dom ..en wat er in het verleden was is , is past het zijn er goede die hun verbeteren niet waar benny

Lees meer