Het ongeval vond plaats op het kruispunt van de Oudeweg met de Hamonterweg.
Google Maps Het ongeval vond plaats op het kruispunt van de Oudeweg met de Hamonterweg.

Jonge fietser (22) uit Bocholt omgekomen na aanrijding in Lozen

Een 22-jarige fietser is vrijdagnacht overleden bij een verkeersongeval in Lozen in het Limburgse Bocholt. Het slachtoffer is afkomstig uit Bocholt.

Omstreeks 1.15 uur vond het dodelijk ongeval plaats. Dit gebeurde op het kruispunt van de Hamonterweg en de Oudeweg. “Het kwam tot een aanrijding tussen een fietser en een auto. Een 22-jarige man uit Bocholt liet daarbij het leven”, zo laat politiezone CARMA weten. 

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar voor de jongeman kon geen hulp meer baten. In opdracht van het parket kwam een verkeersdeskundige ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De Hamonterweg werd gedurende enkele uren afgesloten voor verkeer. De politie bevestigde inmiddels dat er geen sprake is van vluchtmisdrijf. 

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ellen Verbakel

    Heel veel sterkte!

  • Dieter Lanckman

    Innige deelneming. Ligt vooral aan de fietsinfrastructuur. In Nederland gebeurde vorig jaar 10 dodelijke ongevallen met fietsers in Belgie 44. In Belgie stijgt het aantal fietsdoden! Terwijl er 15miljoen Nederlanders zijn en ze fietsen 3x zoveel als ons.

Lees meer