Kamiel (in het midden) zoals hij was: positief en onder vrienden
Repro BVDH Kamiel (in het midden) zoals hij was: positief en onder vrienden

Kamiel (22) sterft na aanrijding met auto: “Je kon altijd bij hem terecht”

In de nacht van vrijdag op zaterdag is de 22-jarige Kamiel Nelissen uit Lozen, bij Bocholt, om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Kamiel was een graag geziene gast in het sociale leven en was erg betrokken bij jeugdhuis De Kouter. Vrienden beschrijven hem als een optimistisch persoon die voor iedereen klaar stond.

Omstreeks 1.15 uur vond het dodelijk ongeval plaats. Dit gebeurde op het kruispunt van de Hamonterweg en de Oudeweg. “Het kwam tot een aanrijding tussen een fietser en een auto. Een 22-jarige man uit Bocholt liet daarbij het leven”, zo liet politiezone CARMA weten. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar voor de jongeman kon geen hulp meer baten. In opdracht van het parket kwam een verkeersdeskundige naar de locatie om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De Hamonterweg werd gedurende enkele uren afgesloten voor verkeer. De politie bevestigde inmiddels dat er geen sprake is van vluchtmisdrijf.

Tweede thuis 

“Kamiel was heel positief en stond altijd bij iedereen klaar. Hij offerde zijn eigen tijd graag op voor anderen”, vertelt de vriendengroep in een gezamenlijke reactie. “Hij was iemand die ook iedereen kon laten lachen en waar je altijd bij terechtkon. Kamiel was ook een heel geliefd persoon en een allemansvriend. Zeker in het jeugdhuis, wat zijn tweede thuis was, was hij heel graag gezien. Hij was echt een topkerel.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer