Beeld ter illustratie
Foto Laenen Beeld ter illustratie

Bestuur organiseert infovergadering over mogelijke verbindingsweg

Het lokaal bestuur van Boechout zal tijdens een infovergadering op 8 mei zijn standpunt toelichten over de nieuwe verbindingsweg. Die weg zou de verbinding kunnen maken tussen de Krijgsbaan (R11) enerzijds en de Provinciesteenweg (N10) in Boechout anderzijds. Het bestuur benadrukt dat er nog geen beslissing is genomen want de plannen zijn in de onderzoeksfase. 

“De stad Mortsel en vooral Borsbeek zien in de verbindingsweg tussen de Provinciesteenweg (N10) en de Krijgsbaan (R11) de oplossing om hun verzadigde centra te ontlasten van doorgaand verkeer,” klinkt het bij de gemeente Boechout. Maar het gemeentebestuur van Boechout is van mening dat deze verbindingsweg net méér verkeer zal aanzuigen, ook voor Mortsel en Borsbeek. Boechout is dus tegen de nieuwe weg.

Iedereen is welkom op de infovergadering in Theaterzaal Vooruit op woensdag 8 mei om 20 uur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer