2 Francis Blommaert maakte een nieuw beeld van Bulletje en Bonnstaak in het George Van Raemdonckpark. 
Het beeld stond er al maar werd 1,5 jaar geleden gestolen.
Benoit De Freine Francis Blommaert maakte een nieuw beeld van Bulletje en Bonnstaak in het George Van Raemdonckpark. Het beeld stond er al maar werd 1,5 jaar geleden gestolen.

Striphelden Bulletje en Bonestaak komen terug thuis in George Van Raemdonckpark

Het George Van Raemdonckpark in Boechout heeft een verloren zoon terug. Kunstenaar Francis Blommaert maakte een nieuw beeld van het duo Bulletje en Bonestaak, twee stripfiguren van George Van Raemdonck. Het vorige, identieke beeld, werd anderhalf jaar geleden gestolen.

Het nieuwe beeld van de striphelden Bulletje en Bonestaak is een exacte kopie van het beeld dat anderhalf jaar geleden gestolen werd uit het George Van Raemdonckpark in Boechout. Kunstenaar Francis Blommaert hoopte dat het beeld gevonden zou worden maar dat gebeurde niet. “Dus besloot ik een nieuw te maken. Bulletje en Bonestaak zijn twee populaire figuren en heel wat toeristen zakten af naar het park om het beeld te zien”, vertelt de man. 

Om ervoor te zorgen dat Bulletje en Bonestaak niet nog eens de benen nemen, heeft de kunstenaar er voor gezorgd dat het beeld stevig verankerd zit. “Je krijgt alles los maar nu zal je toch serieus je best moeten doen. Stevige bouten laste ik vast aan een stevige voet. Je zal al een cirkelzaag nodig hebben om dit los te krijgen”, lacht Blommaert. 

2 Het nieuwe beeld is stevig verankerd.
Benoit De Freine Het nieuwe beeld is stevig verankerd.

Lees meer