Het basketpleintje van domein Sluyts was tijdens de traditionele jaarmarkt nog de locatie van de dierenmarkt, de komende weken kunnen buren er hun wagen kwijt.
David Legreve Het basketpleintje van domein Sluyts was tijdens de traditionele jaarmarkt nog de locatie van de dierenmarkt, de komende weken kunnen buren er hun wagen kwijt.

Domein Sluyts wordt tijdelijke parking

Domein Sluyts, ook wel bekend als het Kastanjebos, zal vanaf maandag 28 januari tijdelijk fungeren als parking. De maatregel kadert binnen de rioleringswerken van Rijmenam (Bonheiden). “In de Lange Dreef is de aannemer bezig met de aanleg van riolering. Door de sneeuw hebben de werken enkele dagen stil gelegen. Van zodra dit mogelijk is werkt de aannemer weer verder. Vanaf maandag 28 januari kunnen de bezoekers van lokale handelaars parkeren in Domein Sluyts. Het verharde gedeelte dat momenteel dient als basketbalveld zal tijdelijk als parking heringericht worden. De parking is bereikbaar vanaf de Korte Dreef en blijft tot de werken in de Lange Dreef zijn afgerond”, deelt de gemeente mee.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer