De voorstelling van Resto à l’Eau, met chocolatief Dominique Persoone (links) als peter van het festival.
Klaas De Scheirder De voorstelling van Resto à l’Eau, met chocolatief Dominique Persoone (links) als peter van het festival.

Alle vouchers Resto à l’Eau al de deur uit: enkel nog tickets beschikbaar op evenement zelf

De ticketverkoop voor de derde editie van Resto à l’Eau loopt als een trein. Alle vouchers voor het culinaire festival, dat op vrijdag 21 juni neerstrijkt op de Heldenplaats, zijn intussen al de deur uit. 

“We hebben nog wel een honderdtal losse tickets te koop op de avond zelf”, zegt Patrick Poppe van de organiserende vzw Kaaimannen. “Daarmee kan je zes gerechtjes gaan eten van de deelnemende Boomse restaurants Salpicon, Den Boom, Trattoria Kaai, de Tuin van de Kleine Chef en Thai Lounge. Het enige nadeel is dat je met de tickets niet kan gaan proeven van de gerechten die door Dominique Persoone, peter en uithangbord van het evenement, worden bereid. Die zijn enkel voor de mensen die hun voucher in voorverkoop hebben gekocht.”

Resto à l’Eau gaat van start om 19 uur, aan de vooravond van het theaterfestival Theater aan Twater. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer