2 Priyanka (26) post haar briefje, van Tomorrowland helemaal richting India.
Klaas De Scheirder Priyanka (26) post haar briefje, van Tomorrowland helemaal richting India.

Priyanka (26) stuurt briefje van Tomorrowland naar oma in India die ze al negen maanden niet meer heeft gezien

Op Tomorrowland is er naast vreugde en extase blijkbaar ook ruimte voor heimwee. De Indiase Priyanka (26) mist haar grootmoeder zo erg dat ze haar van op het festival een postkaart stuurt. “Ik ben de liefde gevolgd naar België. Ik heb haar al negen maanden niet meer gezien.”

De postdienst van Tomorrowland heeft zoals steeds heel veel succes. De meeste festivalgangers sturen hun geliefden en familie een kaartje, doorgaans om ze enkele dagen of weken later alweer terug te zien. Maar de 26-jarige Priyanka uit India heeft een heel apart verhaal.

“Ik laat mijn grootmoeder in India weten hoe erg ik haar mis en wat voor een fantastische tijd ik beleef op Tomorrowland, en in België in het algemeen”, zegt ze. “Want ik ben niet enkel voor Tomorrowland hier. Negen maanden geleden ben ik mijn man Harsha gevolgd naar dit kleine koude landje. Alles voor de liefde”, lacht ze.

Harsha werkt als ingenieur in België, hij studeerde eerder in Duitsland maar vond hier een job. Hij woont hier al twee jaar. Negen maanden geleden is zijn geliefde hem dus achterna gevlogen.

2 Het postkantoor op Tomorrowland heeft zoals steeds weer goed te doen.
Klaas De Scheirder Het postkantoor op Tomorrowland heeft zoals steeds weer goed te doen.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • chantal browaeys

    Wij bellen elke dag naar India, één dag niet gebeld … mama is ongerust - gaan ook jaarlijks naar India … familie is daar heel belangrijk

  • Karin Godin

    Haar grootmoeder zal er blij mee zijn met die postkaart pfff. Neem toch een ticket en ga op bezoek voor het te laat is en je er achteraf spijt van hebt.

Lees meer