Barking Bruce is headliner op Noeverrock.
RV Barking Bruce is headliner op Noeverrock.

Rocken tussen de klampovens op Noeverrock

De wijkraad Noeveren en CC De Steiger organiseren op zaterdag 18 mei de dertiende editie van Noeverrock. Het gratis muziekfestival vindt zoals steeds plaats op het terrein van ’t Geleeg, tussen de klampovens.

Op de affiche prijken opnieuw een aantal bands uit de ruime regio. Baby Dry, een coverband met roots in Londerzeel, mag om 14 uur de spits afbijten. Om 16.45 uur trakteert Supersonic het publiek op een portie stevige rockmuziek in de stijl van Therapy? en Foo Fighters. Om 19 uur brengt Bad Fox, een band met een gitarist uit Hellegat, enkele pittige covers. Om 21 uur mag Barking Bruce, winnaar van The Clash of the Coverbands 2015, voor de apotheose zorgen. Doorlopend kunnen kinderen terecht in een ‘kids area’ met enkele springkastelen.

“We proberen rond 23.30 uur te landen en de volumeknop uit te draaien”, aldus de organisatie. “Het is de bedoeling om iets te bieden aan de wijkbewoners, maar hen niet te belasten.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer