Kindjes leven zich uit op een van de vele attracties op Schorremorrie.
Foto Klaas De Scheirder Kindjes leven zich uit op een van de vele attracties op Schorremorrie.

Ticketverkoop Schorremorrie van start

De Schorre is van start gegaan met de ticketverkoop voor het jaarlijkse kinderfestival Schorremorrie. Het festival is aan zijn zeventiende editie toe en vindt dit jaar plaats op zondag 9 juni.

Tijdens Schorremorrie wordt de deltaweide van het recreatiedomein één dag lang omgetoverd tot een speelparadijs met meer dan vijftig activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Zij kunnen zich gaan uitleven met springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en gocarts. Voor de allerkleinsten worden een aparte peutertuin met een ballenbad en springkastelen voorzien.

Nieuw is dat het evenement twee uur langer duurt dan anders. “Om de capaciteit van de attracties te verhogen, is besloten om dit jaar al om 11 uur te starten in plaats van 13 uur. Dat maakt dus dat onze bezoekers zeven uur kunnen spelen in plaats van vijf uur”, klinkt het.

Schorremorrie wordt georganiseerd in samenwerking met Gezinsbond en rekening houdend met het succes van de voorbije jaren worden er opnieuw 5.000 bezoekers verwacht.

Tickets kosten 5 euro in voorverkoop en zijn te bestellen via www.deschorre.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer