Johan Segers, voorzitter van Toneel Harlekijn, leest de gevonden dagboeken tijdens de voorbereidingen op het nieuwe stuk.
David Verdeure Johan Segers, voorzitter van Toneel Harlekijn, leest de gevonden dagboeken tijdens de voorbereidingen op het nieuwe stuk.

Exclusief voor abonnees

Toneel Harlekijn vindt toneelhonger terug na rampjaar: “Onze vereniging heeft op haar grondvesten gedaverd, nu nemen we draad weer op”

Toneel Harlekijn heeft er een moeilijke periode opzitten. Op korte tijd zag het gezelschap twee sterkhouders wegvallen. Maar met hun nieuwe toneelvoorstelling, ‘Een kermis is een geeseling waard’, willen de acteurs de knop weer om te draaien. “Onze vereniging daverde op haar grondvesten. Hiermee laten we hopelijk een gitzwart hoofdstuk achter ons”, zegt voorzitter Johan Segers. Op vrijdag 29 november gaat het stuk in première in de Boomse Schouwburg.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer