Er wordt weer gewandeld voor het goede doel.
thinkstock Er wordt weer gewandeld voor het goede doel.

Walk for Life krijgt nieuwe editie

Het wandelevenement Walk for Life krijgt op maandag 11 november een nieuwe editie. De opbrengst is opnieuw bestemd voor de Welzijnsschakel Boom, een vereniging die zich inzet voor de kansarmen in de gemeente.

De Walk for Life is een organisatie van de sportdienst en sportraad in samenwerking met WSV Schorrestappers en wordt jaarlijks georganiseerd in het kader van Music for Life. De wandeltocht van vorig jaar bracht een recordbedrag op van liefst 3.715 euro ten voordele van Welzijnsschakel. De volgende editie komt er op maandag 11 november.

Het vertrek vindt plaats tussen 8 en 15 uur aan de kantine van Rupel Boom in het parkstadion. Deelnemers hebben de keuze uit verschillende afgepijlde wandelingen tussen 6 en 23 kilometer. De laatste aankomst is voorzien tegen 17 uur.

Deelnemen aan de Walk for Life kost 2 euro. Wie niet wil wandelen, kan het initiatief steunen door iets te komen eten of drinken. Alle inkomsten gaan naar de Welzijnsschakel.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer