Jeffrey Dujardin

24-jarige verpleegster overleden na verkeersongeval in Maldegem

De 24-jarige V.D. uit Gijzenzele bij Oosterzele is zondagnacht overleden na een verkeersongeval in Maldegem. De twintiger week om een nog onduidelijke reden af van haar rijbaan en botste frontaal tegen een boom. 

De feiten vonden zondagavond rond 23 uur plaats op de Koning Albertlaan in Maldegem. De jongedame werd naar het ziekenhuis gebracht, maar alle hulp kon niet meer baten: ze overleed aan haar verwondingen in het ziekenhuis. 

Johan Van Durme (CD&V), burgemeester van Oosterzele, reageert geëmotioneerd. “De buurt is in shock. Voor de mensen die achterblijven, is dit verschrikkelijk”, klinkt het. “Ik ken de familie goed én leef mee met hen.”

Zwart weekend

Het voorbije weekend vielen maar liefst negen doden op de Belgische wegen. Mogelijk speelde het feit dat er meer mensen onderweg waren door het verlengde weekend en het warme weer een rol, zegt het verkeersveiligheidsinstituut Vias. Over de exacte omstandigheden van het ongeval in Maldegem, is weinig duidelijkheid. Er waren geen getuigen die het ongevallen zagen gebeuren. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer