Nahid Anwari het het HIB-label in haar ijssalon.
Vertommen Nahid Anwari het het HIB-label in haar ijssalon.

IJsverkoopster ontvangt ‘Handmade in Belgium’-label van Unizo

Cookies, meringue, snickers en de vele andere ijsbereidingen van Nahid Anwari van Biogood uit Boortmeerbeek hebben zopas het Handmade in Belgium-label van Unizo ontvangen. 

Nahid nam begin 2016 het ‘IJsateljee’ in Boortmeerbeek over met de intentie om lekker ijs met de beste ingrediënten te blijven serveren aan de klanten. Zij bereidt zowel gekende als minder gekende ijs- en sorbetsmaken, op een traditionele en natuurlijke manier. Ze legt ook de nadruk op het organisch ijsassortiment, dat wordt geproduceerd onder de naam BIOGOOD. Dat merk werkt alleen met biologische producten en het ijs en de sorbets zijn ook bij Bio-planet te koop. 

Tot slot kunnen klanten ook terecht in het IJsateljee voor een ‘vegan gelato’ en suikervrij ijs. Met het authenticiteitslabel Handmade In Belgium wil UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten in de kijker zetten en ze verenigen in een community.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer