De inbrekers knipten de draden van de telefooncentrale van de AD Delhaize in Boortmeerbeek door om zo binnen te geraken. Het alarm ging echter toch af.
Vertommen De inbrekers knipten de draden van de telefooncentrale van de AD Delhaize in Boortmeerbeek door om zo binnen te geraken. Het alarm ging echter toch af.

Mislukte inbraak bij AD Delhaize

Drie inbrekers met bivakmutsen hebben in de nacht van zondag op maandag geprobeerd om in te breken in de AD Delhaize op de Wespelaarsebaan in Boortmeerbeek. 

De draden van het netwerk en de telefooncentrale werden doorgeknipt, om zo het alarm uit te schakelen, maar de sirene ging toch af. De drie dieven probeerden dan maar om de apparatuur stuk te slaan. Toen ook dat niets uithaalde, namen ze de benen. 

De lokale politie onderzoekt de zaak. Doordat de inbrekers de draden doorknipten, is de winkel voorlopig niet bereikbaar via de vaste telefoon. Alle oproepen worden doorgeschakeld naar de zaakvoerder.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer