De vrouw sprong van de carnavalswagen (links), wilde de rijbaan oversteken, en werd gegrepen door de witte auto (rechts).
Toon Royackers De vrouw sprong van de carnavalswagen (links), wilde de rijbaan oversteken, en werd gegrepen door de witte auto (rechts).

Carnavaliste wordt vlak na stoet aangereden in Borgloon: moeder van twee in levensgevaar

Vanavond is een carnavaliste levensgevaarlijk gewond geraakt, nadat ze werd aangereden in Bommershoven bij Borgloon. De moeder van twee kinderen stapte van haar carnavalswagen die na de stoet nog even geparkeerd stond langs de Tongersesteenweg.

De vrouw wilde snel de straat oversteken, maar werd daarbij opgeschept door een aankomende wagen op de steenweg. Slachtoffer Frieda J. - een moeder van twee kinderen - werd meegesleurd.  Een ziekenwagen en een MUG team snelden meteen ter plaatse, terwijl de politie de omgeving afsloot. In de buurt waren immers nog veel feestvierders aanwezig. 

De vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Haar carnavalsgroep ‘De Stromannen’ uit Koninksem (Tongeren) reageerde erg aangeslagen. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Karine Roeland

    Nooit geleerd om eerst te kijken alvorens een straat over te steken? Sterkte aan de chauffeur.

  • Viviane Loosveldt

    Hopelijk komt alles goed!

Lees meer