Op de foto de organisatoren van de Joggingclub Borgloon samen met een afvaardiging van ‘t Vincentje
 Borgloon: Nassen Bart, Olislagers Marc, Pauly Jeannine (voorzitster ‘t Vincentje), Rasquin Marc,
 Jammaers Gerarda (‘t Vincentje), Schoofs Rudi.
RV Op de foto de organisatoren van de Joggingclub Borgloon samen met een afvaardiging van ‘t Vincentje Borgloon: Nassen Bart, Olislagers Marc, Pauly Jeannine (voorzitster ‘t Vincentje), Rasquin Marc, Jammaers Gerarda (‘t Vincentje), Schoofs Rudi.

Joggingclub Borgloon schenkt opbrengst Nature Urban Trail aan ’t Vincentje

Medio april organiseerde de Joggingclub Borgloon haar 2de Nature Urban Trail. Een natuur-en monumentenloop door het mooie Borgloon met afstanden van 7 of 12 km. De deelnemers konden genieten van de prachtige bloesems en ook van de doortocht in veiling Bel ‘ Orta, het Birgittijnenklooster Nieuwland, de Stroopfabriek en het stadhuis.

Als slot van de 12 km wachtten de deelnemers nog een stevige klim aan het kasteel van De Mot omdaarna richting aankomst te trekken naar het Speelhof. De Joggingclub mag terugblikken op een geslaagde editie met 330 deelnemers. “Onze vereniging schenkt de volledige opbrengst aan ‘t Vincentje Borgloon, een vereniging die kansarmen ondersteunt van Borgloon, Heers en Wellen. Tijdens een officieel moment op maandag 6 mei werd een cheque van 1.500,00 euro overhandigd aanJeannine Pauly, voorzitster van ‘t Vincentje. Op haar beurt dankte  Pauly de Joggingclub Borgloon voor deze gift en zei dat ze dit bedrag nuttig zullen besteden ten voordele van de kansarmen. Wij maken nu al afspraak voor de 3de editie van onze Nature Urban Trail die zal doorgaan op paasmaandag 13 april 2020" zegt Bart Nassen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer