Studio Stan maakt liefdeslied voor Lonenaar. De aflevering wordt op dinsdag 24 september uitgezonden op VTM.
Studio Stan - DPG Media Studio Stan maakt liefdeslied voor Lonenaar. De aflevering wordt op dinsdag 24 september uitgezonden op VTM.

Studio Stan maakt liefdeslied voor Lonenaar

In de vierde aflevering van het VTM-programma Studio Stan komen de vrienden van Lonenaar Rutger op een wel erg speciale manier aan bod. Zij laten immers een gevoelig liefdeslied opnemen voor de toekomstige vriendin van Rutger.

Jeroen en Dries zijn de beste vrienden van de Lonenaar. Zij vinden het hoog tijd dat hun makker eens van straat geraakt. Daarom nemen ze hem mee naar de studio om het lied samen te stellen. Welk liedje dat moet zijn, daar hebben ze geen idee van. Gelukkig zit producer Pascal Deweze vol muzikale ideeën.

WK Wielrennen

De aflevering staat verder vooral in het teken van het WK wielrennen. Zo wil de supportersclub van wielrenner Peter Sagan in Studio Stan een supporterslied opnemen voor hun grote wielerheld. En dan zijn er nog drie zusjes die hun pépé willen verrassen omdat hij altijd met hen rondrijdt naar hun hobby’s en vriendinnen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer