Fietsersbond Lint

Fietsersbond verwelkomt nieuwe afdeling Borsbeek

Verkeersdeskundige Wouter Verhaert is te gast op het jaarfeest van Fietsersbond Azura in de Antwerpse zuidrand. De mobiliteitsambtenaar van de stad Turnhout zal het hebben over kindvriendelijke open ruimte en mobiliteit. De fietsersbond viert ook de verwelkoming van de afdeling Borsbeek.

Fietsersbond Azura (Aartselaar, Boechout, Edegem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel) verwelkomt de nieuwe afdeling Borsbeek en viert dat op het jaarfeest. “Naar goede traditie is er ook dit jaar weer een jaarfeest van Azura”, klinkt het bij de fietsersbond. “Afdeling Lint is deze keer de gastafdeling. Onze centrale gastspreker is verkeersdeskundige Wouter Verhaert die werkzaam is voor de stad Turnhout. Hij zal het hebben over kindvriendelijke open ruimte en mobiliteit. Hij zal aan de hand van talrijke voorbeelden tonen hoe men, vaak met kleine ingrepen, straten en dorpen verkeersveiliger en kindvriendelijker kan maken.”

Azura maakt van de gelegenheid gebruik om de nieuwe afdeling Borsbeek te verwelkomen. Er zullen ook enkele onderwerpen besproken worden zoals het al dan niet verplichten van de fietshelm. Het jaarfeest vindt plaats in De Witte Merel aan de Liersesteenweg in Lint op 8 februari vanaf 19u30. Ook niet-leden van de fietsersbond zijn welkom. Inkom is gratis en zonder inschrijving.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer